:((#-o:(am un credit pt nevoi personale si un card cu 7 salarii. pana in luna dcembrie au fost platite la zi ,dar de atunci nu am mai platit la nici o banca nimik deoarece nu mai am un lok de munca din aprilie si din luna decembrie am plecat in italia sa lukrez aici mai rau ca in romania , nu am gasit in trei luni jumate nimik de lucru . din aceasta cauza nu am patit nici macar un leu . am fost sunat de acasa ca banca la care am acel card cu 7 salarii ma suna zilnik de doua trei ori pe zi sa iau legatura cu ei .eu nu pot sa iau legatura cu ei si nici nu vad cum pot sa-mi achit macar ceva din acele rate. samptamana viitoare merg in romania si nu stiu la ce sa ma astept. vreu sa precizez ca din pacate nu am nimik pe numele meu , nici macar hainele de pe mine ca le-am luat de la caritas...
vreau sa mai zic ca eu as fi de acord sa-mi platesc orice datorie dar in conditiile actuale eu nu vad nici o luminita ...
Avand in vedere ca nu aveti bunuri proprii, nu este cazul sa va faceti griji. Problema se va pune in momentul in care veti achizitiona diferite bunuri si va veti gasi un loc de munca. Va recomand ca, in momentul angajarii, salariul sa il luati in mana si nu pe card.... pentru a nu va fi poprit o parte din salariu.
La ce credeti ca trebuie sa va asteptati la intoarcerea acasa? probabil o cutie postala plina de hartii...
Puteti sa discutati cu ei sa le explicati situatia si poate va reesaloneaza datoria, sau va acorda o perioada de gratie.
Cum s-a spus si mai sus, daca nu au ce sa execute silit...
Oricum, dvs. garantati cu veniturile/bunurile prezente si viitoare, deci cel mai probabil vor astepta sa dobanditi ceva, fie bunuri fie venituri.
multumesc pt raspuns,dar m-ar interesa mai exact urmatorii pasi ai celor de la banca ,deoarece chiar sant in imposibilitate de plata si in momentul de fata chiar nu am de unde face rost.
Alte discuții în legătură
Ajutor va rog!
Anonymusz
Buna tuturor!
Am din 2006 un Mastercard Classic in total de 6000 RON pe card, eu l-am scos pe toti bani ca am avut nevoie. Intre timp am depus inapoi toti ... (vezi toată discuția)
Executare silita
dan66
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care cel care urmeaza sa fie executat silit nu dispune de bani sau bunuri si nici macar nu lucreaza(are ... (vezi toată discuția)