Buna tuturor Intrebare Poate admite legal ca proba si exact pe baza ei sa dea hotararea instanta de fond ?un inscris sub semnatura privata xerocopiat cu mazgalituri pe el nelegalizat si in lipsa originalului ? desi eu am cerut in sedinta publica sa prezinte originalul paratul nu l-a prezentat desi chiar el era parte semnatara I in baza art 139 cpc am cerut instantei sa nu tina seama de inscris dar instanta nu a raspuns la acest fapt Cum e?
dar art 139 cpc spune ca nedepunerea actului in original se afla sub pedeapsa de a nu se tine sema de inscris nu sa fac plangere penala sa certifice fata de ce ?> ca doar nu exista originalului actului sub semnatura privata ?
Trebuie sa aduc unele lamuriri Acum cativa ani am cumparat pri c-v un teren ce nu era desmembrat deci am intrat in indiviziune cu alti 2 copartasi iar la partaj cei 2 coindivizari au adus ca proba un proces verbal incheiat intre fosti cooproprietari inainte cu 12 ani ,act despre care eu nu am avut cunostinta in momentul cumpararii cei 4 vanzatori nu mi-au adus la cunostinta despre accea intelegere sau eu sa o fii gasit aplicata la fata locului In instanta m-am trezit cu ea ca proba impotriva vointei mele de lotizare a terenului si nu dupa modul in care eu folosesc acest teren Am studiat-o intelegerea si e cam asa ---- 7 parti inteleg sa-si lotizeze intre ei terenul dupa o schita care e plina de corecturi --- nu au fost prezenti toti desi era vorba de un bun comun doar 5 din 7 rezulta din lipsa semnaturilor ba chiar o parte era decedata la accea data iar mostenitorii ei nu au fost cuprinsi in partaj (lotizare) ----lipsa actului in original art 139 cpc ---lipsa nr de exemplare ---2 din cei 7 prefera loturile din spate in schimbul a 3 cale de acces iar acestia nu au primit asa ceva si faptul ca actul nu imi este opozabil deoarece nu eram parte in intelegere TOATE acestea au fost ignorate de instanta si toata motivarea se intemeiaza pe acel act sub semn privata cale de atac RECURS ASTEPT SUGESTII -
Partaj
molul
E valabila imparteala de partaj consemnat printr-un proces verbal ca act sub semnatura privata intre 7 frati a unui imobil mostenire la care sa fie prezenti 5 ... (vezi toată discuția)