avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintari din partea unei societati de..recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintari din partea unei societati de..recuperari creante

anul trecut am contactat un credit de nevoi personale in val de 7000lei de la CEC....din decembrie nu am mai putut sa platesc avand mari probleme financiare/familiale...ma rog micsorari serioase de salariu...marirea chiriei...etc...dupa 2 luni m-am trezit cu o suma de 1000lei restanta in conditiile in care eu aveam rata aprox 250lei...si nu am mai platit nimic de atunci....au inceput cu somatii scrise...etc...acum cateva zile am primit si de la EOS KSI o instiintare prin care ma roaga sa-i contactez urgent (ceea ce am fost sfatuit sa nu o fac :P)...mentionez ca in urma cu ceva timp am primit o instiuintare de plata in care eram amenintat cu executare silita dar de cei de la groupama daca nu ma insel...acum apar cei de la EOS KSI .... ma rog ...problema e ca aceste instiintari ajung la adresa mea din buletin (unde locuiesc parintii...eu fiind in buc de 5 ani)...si mama mea e foarte speriata.... PS: casa unde locuiesc ai mei nu este nici macar pe numele lor...ci pe numele bunicii din partea tatalui care o mosteneste de la mama ei vitrega....ce ma sfatuiti sa fac??? PS: oricum bani nu am sa platesc...ce castig abia imi ajung pt chirie si o parte din cheltuieli. va multumesc
Va confruntati cu o situatie delicata,pe care o puteti solutiona numai prin achitarea integrala a creditului contractat
Implicarea recuperatorilor mentionati,demonstreza interesul creditorului pentru recuperarea debitului
Incercati contactarea recuperatorului pentru negociere esalonare rest credit
Daca nu aveti proprietati sfatul meu e sa nu faceti nimic, asteptati prescrierea ( care, apropo, e de trei ani de la scadenta)
...pfff...am mai vb si 2 pers (avocati) si mi-au spus ca pot sa astept prescrierea daca nu am posibilitatea de a plati....acum nuj ce sa zic...#-o
Nu trebuie sa zice-ti nimic ci mai cu seama sa actionati sau nu dvs stiti mai bine ce trebuie sa facut, deoarece nu rezulta din postari daca aveti sau nu proprietati de executat silit sau sume in conturi care ar putea fi poprite
Probabil cei cu care a-ti contractat au cesionat creanta dvs catre societatea indicata de dvs si de aceea a-ti primit somatii de la ei.Dar daca nu aveti bunuri mobile sau imobile proprietatea dvs(adica pe numele dvs), din pacate (si din fericire ptr dvs) nu au pe ce sa va execute silit.Insa, daca sunteti angajat cu forme legale, iar societatea are cunostinta de acest lucru, va poate pune poprire pe salariu, prin executorul judecatoresc.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
ContSters138978, utilizator

Alte discuții în legătură

Notificare de la firma de recuperari creante bibi0 bibi0 am primit o instiintare de executare silita in urma unui credit neplatit.as vrea sa-l platesc dar nu am toti banii odata.daca am primit aceasta executare ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita Vlad13 Vlad13 Buna ziua.Am o problema cu cei de la kruk.In anul 2006 am contractat un credit cu buletinul de la brd in valoare de 7900 lei,am platit ratele pana in 2010 cand ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)