avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilant - Schimbare nume firma, asociati si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilant - Schimbare nume firma, asociati si administratori

Buna!

In cazul unui SRL care si-a schimbat denumirea, actionarii si administratorul in februarie 2010, cum se procedeaza cu bilantul pe anul 2009
. Mai exact:
1. pe ce nume se face - numele din 2009 sau noul nume inregistrat la Reg Com?
2. care dintre administratori semneaza, cei care au fost in functie in 2009 sau cei care sunt trecuti in acte si la Reg Comertului la momentul depunerii bilantului?

Multumesc,
Laura
Cel mai recent răspuns: ContSters43393 , utilizator 16:03, 19 Noiembrie 2010
1. Se foloseste noua denumire.
2. Cel care este actualmente administrator.
multumesc pentru mesaj. ceea ce ma nelamureste este de ce trebuie noul administrator sa-si asume raspunderea pentru o perioada pe care n-a avut-o in administrare?
Buna seara. Sunt administratorul unei firme cu asociat unic si mi-am schimbat numele dupa casatorie. De ce acte am nevoie la Registrul Comertului pentru a face modificarea? Pot opera aceasta modificare fara a fi nevoie si de acordul scris al asociatului unic? Multumesc.
Depuneti copie dupa certificatul de casatorie, copie dupa actul de identitate si un formular tipizat la registrul comertului.
Am facut modificarea la Reg Com, insa pe hartia eliberata nu este trecut numele nou, se specifica doar seria de buletin, iar cei de la Trezorerie unde are firma cont nu vor sa modifice specimenul de semnatura cu noul nume din aceasta cauza. Imi cer actul constitutiv actualizat de la Reg Com sau o hartie de la acestia care sa ateste numele asociatului unic si al administratorul. Ce document pot solicita la Reg Com in acest sens? multumesc.

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua.Vreau sa inchid firma definitiv si as dori sa stiu daca lichidatorul este o pers anume sau poate fi numit si un contabil ca lichidator al unei firme. ... (vezi toată discuția)
Pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui ContSters114803 ContSters114803 Am o intrebare : am deschis pfa-ul pe numele de fata si pe adresa parintilor ( la acel moment adresa mea din buletin) Acum am schimbat numele si adresa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume administrator sc ca urmare a casatoriei niculaucarmen niculaucarmen o societate comerciala are ca administrator o domnisoara. Aceasta domnisoara se casatoreste si isi schimba numele. Cum se opereaza aceasta modificare in ... (vezi toată discuția)