Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

am terminat liceul in 2009,imediat dupa miam bagat acte pt somaj.am stat 3 luni ca somer neimdenizat dupa care ca somer indemnizat pt ca nu miam gasit de munca.sunt insarcinata si ar trebui sa nasc pe 15 iulie,dar eu mai beneficiez de somaj pana pe 30 iunie.intrebarea e:pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alina arp alina arp Buna , am o mare problema din 17 august 2009 am devenit somera (450 Ron /luna),si pina in mai 2010 . A M LUCRAT DIN 27.11.2004 PINA IN 13 IULIE 2009), am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil jolie2000 jolie2000 Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani m-am angajat acum in martie, ar trebui sa nasc in septembrie- octombrie. Stagiul meu de cotizare ar fi in cele ... (vezi toată discuția)