avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie intracomunitara

Am platit un avans in luna data de 24.03.2010 un avans pentru o achizitie intracomunitara de bunuri, dar furnizorul mi-a facut factura cu 01.04.2010 in care era specificat valoarea totala a facturii, avansul achitat in 24.03.2010 si la final restul de plata.In cursul lunii aprilie nu s-a mai putut efectua tranzactia intrcat toata afacerea a cazut, s-a amanat pentru o luna ulterioara.La data de 05.05.2010 furnizorul storneaza factura emisa in 01.04.2010.Mentionez ca avansul l-am trecut in declaratia 390 din aprilie (m-am interesat la finante si mi-a spus sa trec avansul virat indiferent daca nu am factura)si restul de plata in d.390 din mai.
Daca ma poate ajuta cineva cu inregistrarile contabile.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara teo.madalina teo.madalina Am platit un avans in luna data de 24.03.2010 un avans pentru o achizitie intracomunitara de bunuri, dar furnizorul mi-a facut factura cu 01.04.2010 in care ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara camigeo camigeo Buna ziua, in luna iunie s a achitat in avans la un furnizor intracomunitar, avans pentru care am intocmit autofactura si s a declarat in 390, in iulie se ... (vezi toată discuția)
Avans achizitie intracomunitara cordos22 cordos22 Buna seara, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? In 31.03.2015, am efectuat o plata in avans pentru o achizitie intracomunitara a unui utilaj din Italia, ... (vezi toată discuția)