Buna ziua! Am si eu o mare problema, sunt proprietara unui apartament care este aproape distrus (tavanul la baie, bucatarie si o parte din living s-a mancat pana la beton, faianta a cazut, sistemul de iluminat din baie a fost serios avariat) de vecinii de la etajul superior. In permanenta se aude zgomot de bormasina, dupa care la cel mult 2 zile se uda peretii. Am incercat sa discut cu ei, dar nu se poate. Vreau sa renovez apartamentul dar mi-e teama ca se va intampla acelasi lucru. Ce ar trebui sa fac? Va rog sa-mi dati un sfat!
luati legatura cu reprezentantii asociatiei de proprietari sa intervina in acest caz. daca nu sint rezultate pozitive, nu aveti decit calea unei actiuni in instanta.
Puteti formula o sesizare la Sectia de Politie de care apartineti, in acea sesizare detaliind imprejurarile in care s-au produs evenimentele.
Ar fi indicat sa aveti si martori care sa cunoasca situatia de fapt (cum s-au desfasurat evenimentele) si ar mai trebui efectuata o expertiza privind "distrugerile din imobil" insa, pentru inceput, formulati doar sesizarea/plangerea la Politie.
Daca, dupa aceasta sesizare, vecinii vor dori sa solutionati incidentul pe cale amiabila, ar fi bine sa acceptati, insa nu anterior despagubirii dvs./repararii prejudiciului produs.