avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ?

buna.am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, sa ma indrumati cum sa castig tutela fetitei mele de 1 an si 5 luni.In 2008 luna DEC s-a nascut fetita mea,in luna martie 2009 eu (Tata)am intrat in concediu de paternitate deoarece am considerat ca sotia mea(21 ani ) nu este demna de cresterea fetitei, aceasta concluzie am tras-o datorita comportamentului ei foarte agresiv asupra fetitei cat si asupra mea.Intrand in paternitate traind cu speranta ca sotia mea se va angaja si ne va fi mai usor.Ea nu a lucrat mai mult de luni in toata viata ei si oricum nu primea concediu maternal.In continuare nu a mai mers relatia noastra absolut deloc pana in prezent.In prezent eu sunt in strainatate cu fetita mea avand si o procura din partea mamei ca este deacord cu plecarea mea si a fetitei pe termen de 2 luni(pana in iulie).Sotia mea nu lucreaza nici in prezent.Imi doresc din tot sufletul sa pot castiga tutela fetitei mele deoarece o iubesc extraordinar de mult si consider ca mamaica ei ne neglijeaza si nu o prea intereseaza ziua de maine.VA ROG FRUMOS SA MA INDRUMATI CE SI CUM SA FAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Va multumesc




Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:37, 5 Iunie 2010
intai ar trebui sa divortati, si sa cereti tutela in instanta.
VA ROG FRUMOS SA MA INDRUMATI CE SI CUM SA FAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai intai trebuie sa divortati si sa solicitati instantei de judecata increintarea copilului.;)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
luiza2008, utilizator
angajati-va un avocat sa va reprezinte si introduceti divort unde solicitati incredintarea copilului. daca ramaneti in strainatate trebuie sa aveti formae legale, deoarece se va efectua ancheta sociala acolo. va dura destul de mult.
...am sunat la un avocat din timisoara si mia spus ca ,,exista posibilitatea ca eu acum sa vin in tara(singur) sa bag divortul iar pana la prima infatisare sa raman cu fata in strainatate,,dupa cate am inteles prin septembrie se incep din nou infatisarile.
trebuie sa divortezi ca sa primesti copilul

Alte discuții în legătură

Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Divortul dintre un cetatean roman si un cetatean strain veraelsebay veraelsebay BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI IN URMATOAREA PROBLEMA: SUNT CASATORITA CU UN CETATEAN STRAIN DE 3 ANI, CASATORIA A AVUT LOC IN EGYPT DAR S-A TRANSCRIS SI ... (vezi toată discuția)
Informatie divort vinovat vinovat buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri. Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ... (vezi toată discuția)