Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010

CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine stie mai multe detalii detalii ?
Cel mai recent răspuns: herald , utilizator 16:21, 14 Iunie 2010
Unde s-a anuntat? Ca pe site nu scrie nimic:(
Din surse "interne" am aflat
daca sursele sunt "interne" iti dai seama ca n-are lumea de unde sa stie de informatia asta cu amanarea examenului pt magistrati!
Mi-a sarit inima cand am citit titlul :O Hai sa gandim pozitiv :luck:
din pacate si eu am auzit de dimineata in instanta acelasi lucru...:(insa sper sa nu fie decat zvonuri...

Alte discuții în legătură

Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani in sistem negrila negrila ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie? (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)