avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inmatriculare auto

Buna ziua.Am si eu o problema.Am cumparat un autoturism din Romania, neinmatriculat, caruia i s-a scos un rand de numere rosii.Cel care a scos acel rande de nr. rosii este plecat din tara si nu poate sa`mi dea certificat fiscal.

Nu stiu chiar toata treaba de aceea va intreb pe dumneavoastra.Am nevoie de certificat fiscal pentru a scoate un al 2-lea rand de numere rosii sau pentru a vinde masina mai departe.

Am briful mare pe care e stampila "inmatriculari auto " cum ca s-a scos 1 rand de nr. rosii am briful mic si am contractul de vanzare cumparare intre primul proprietar si nemtoaica de la care a fost cumparata masina.

Nu inteleg ce si de ce am nevoie pentru a vinde masina mai departe, sau pentru a scoate un alt rand de nr. rosii.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)