avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul

Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile salariale la bcr . In acelasi timp am si un credit restant la [BANCA].
Azi cand am vrut sa scot salariul din card , am constat ca soldul e 0.Am solicitat un extras la [BANCA] Comanesti pt. card in care figureaza o retragere (neautorizata de mine ) de 1350 ron pentru ,, recuperare restante" .Acest card nu are descoperire sau alte clauze. Consider aceasta tranzactie ilegala stiind orice poprire din salariu o face angajatorul in anumite limite (1/3 din salariu), si in urma unei hotarari judecatoresti . Familia mea ce o sa manance luna asta . Mi sa luat aproape tot salariul ilegal . Am facut o reclamatie la [BANCA], dar termaenul de raspun stiu ca e 1 luna . Ce fac pana atunci ? Sunt drepturile mele salariale , nu un cont ORICARE PERSONAL .ASTEPT URGENT UN RASPUNS.
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters20980, utilizator
ps. LA OPC mi s-a spus sa astept raspuns de la [BANCA].
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters20980, utilizator
din pacate nu cred ca aveti vreo sansa sa recuperati ceva ... cititi contractul de credit. acolo ati semnat ca sunteti de acord sa vi se retina banii din orice cont pentru a acoperi ratele restante ... ati girat cu salariul acel credit
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2010
new_2009, utilizator
aceasta banca nu obisnuieste sa raspunda la petitiile clientilor sai. este o banca mare care din pacate are multe lipsuri/deficiente in mentinerea legaturilor cu clientii lor
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters20980, utilizator
Ati facut trei greseli: 1. V-ati facut credit. 2. Nu vi l-ati platit la termen. 3. Va luati salariul pe card.
Da, cum zicea si new_2009 mai sus, banca are dreptul si posibilitatea sa va retina suma respectiva. Nu prea aveti ce-i face.
Nu sunt specialist dar din punctul meu de vedere [BANCA] a savarsit un abuz. Totusi, cititi cu atentie contractul de credit si daca acolo se specifica faptul ca au dreptul la recuperarea imediata a sumelor restante din conturile d-voastra pe care le aveti la ei atunci nu prea mai aveti ce face. Este adevarat ca pentru a va pune poprire pe salariu au nevoie de hotarare judecatoreasca dar asta doar daca salariul d-voastra inca nu v-a fost platit. In momentul in care salariul d-voastra este deja o suma de bani in contul lor atunci aceasta suma de bani se echivaleaza cu un cont normal fara sa mai fie considerata salariu. Va sfatuiesc sa va faceti un card de salariu la o alta banca si sa cereti angajatorului sa va vireze salariul in noul cont la noua banca. Cu [BANCA] va sfatuiesc sa discutati pentru a va rearanja imprumultul, a-l rescadenta si a stabili rate mai mici.
Sper ca v-am fost de ajutor!
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate banca sa imi ia salariul? maria854 maria854 Buna ziua, vad ca sunt numeroase cazuri cum este al meu, totusi nu sunt toate la fel. Din aceasta cauza am nevoie de ajutorul dvs. Am un credit de nevioi ... (vezi toată discuția)
Rate banca! marianbrunetel marianbrunetel As dori sa imi spuneti daca bancile pot sa imi puna poprire pe tot salariul sau sa imi blocheze contul de salariu, mentoinez ca am rata la 3 banci [EDITAT ... (vezi toată discuția)
Executare bancara credit de nevoi personale steffx steffx Va deranjez cu o problema personala. Am un credit de nevoi personale angajat la BCR Arad intr-o perioada in care imi permiteam sa platesc ratele lunare. Am ... (vezi toată discuția)