avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul

BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul

Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile salariale la bcr . In acelasi timp am si un credit restant la BCR.
Azi cand am vrut sa scot salariul din card , am constat ca soldul e 0.Am solicitat un extras la bcr Comanesti pt. card in care figureaza o retragere (neautorizata de mine ) de 1350 ron pentru ,, recuperare restante" .Acest card nu are descoperire sau alte clauze. Consider aceasta tranzactie ilegala stiind orice poprire din salariu o face angajatorul in anumite limite (1/3 din salariu), si in urma unei hotarari judecatoresti . Familia mea ce o sa manance luna asta . Mi sa luat aproape tot salariul ilegal . Am facut o reclamatie la bcr , dar termaenul de raspun stiu ca e 1 luna . Ce fac pana atunci ? Sunt drepturile mele salariale , nu un cont ORICARE PERSONAL .ASTEPT URGENT UN RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: ramonel78 , utilizator 07:50, 24 Iunie 2010
Este posibil sa aveti activata optiunea de a va fi retinute ratele restante din contul de card, caz in care nu mai este necesara autorizarea pentru fiecare tranzactie in parte. Va trebui sa verificati acest aspect.
Multumesc pt. raspuns. Deci restante am mai avut , si in acelasi timp acelasi card ,. se mai pot recupera acesti bani? Multumesc din suflet.
este dreptul bancii de a-si recupera restantele de la clienti ...puteti sa mergeti la banca sa semnati un angajament plata pentru o suma mai mica..daca intretimp veniturile dumneavostra s-au diminuat.
Este dreptul bancii sa-ti blocheze contul de salarii, chiar daca acest lucru inseamna sa-ti blocheze orice sansa la viata? Pana la urma 1/3 din venituri este doar teoretic, caci practic banca dispune dupa cum vrea de salariul tau.Corect?
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
blueblue, utilizator
trebuie citite conditiile generale bancare .daca esti rau platnic banca iti popreste contul pana cand recupereaza suma datorata de client,far poate exista o intelegere intre banca si client astfel incat tu sa ai acces la lichiditati intr-o luna dar sa si achiti restantele.

Alte discuții în legătură

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile salariale la bcr . In acelasi timp am si un credit restant la [BANCA]. Azi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hd76avr hd76avr Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)