Luna aceasta , fara sa mi se aduca la cunostinta sau fara sa fi semnat nimic mi s-a oprit 400 ron din salariu.Explicatia angajatorilor a fost ca se fac reduceri de salariu , cu toate ca nu s-au oprit bani de la toate departamentele firmei( au mai angajat in departamentul meu luna trecuta 3 oameni din "gasca" lor carora se pare ca trebuie sa le plateasca salariul din banii mei si ai altor 3 colegi)
Intrebarea mea este daca se pot opri acesti bani in conditiile in care eu nu am semnat nimic ( ...am 2000 ron pe cartea de munca si tot atatia bani luam inainte in mana, in conditiile in care efecuez munca de noapte ) si nu am fost instiintat in nici un fel de o micsorare de salariu ?
( ...am 2000 ron pe cartea de munca si tot atatia bani luam inainte in mana, in conditiile in care efecuez munca de noapte )
Nu se poate sa aveti netul cat aveti pe cartea de munca!!!
Pe statul de plata sigur aveti mai putin iar restul de bani sunt la negru....s-ar putea ca cei 400 de lei sa fie la negru si sa nu-i mai puteti recupera, decat daca aveti dovada prin semnatura ca i-ati luat lunar.
Vedeti situatia exacta de pe statul de plata.
Bafta.
Informare
cayafa
buna seara
am lucrat la o firma de distributie din bucuresti mi-am dat demisia cu acordul partilor dar salariul nu mi l-am primit pe ultima luna lucrata ... (vezi toată discuția)