cipri_h 
	    	Utilizator

cipri_h 
	    	Utilizator	    

cipri_h, utilizator
 cipri_h, utilizator 	
			 luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

nicole66 
	    	Utilizator

nicole66 
	    	Utilizator	    

vioricaenache 
	    	Utilizator

vioricaenache 
	    	Utilizator	    

ContSters204855 
	    	Utilizator

ContSters204855 
	    	Utilizator	    

da , puteti depune actele ptr deschiderea unui actiuni in instanta dar o sa se juudece cauza dupa vacanta judecatoreasca , doar daca nu este ceva care se judeca in regim de urgenta
Buna ziua,doresc sa va intreb daca se pot deschide procese in timpul vacantei din justitie ? Va multumesc.
 loris gabriel	                   

Ma scuzati as vrea sa stiu si eu cat dureaza vacanta judiciara(judecatoreasca).... si datele mai precise de cand ...pana cand...?.Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
	                    loris gabriel	                   

Ma scuzati as vrea sa stiu si eu cat dureaza vacanta judiciara(judecatoreasca).... si datele mai precise de cand ...pana cand...?.Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)

kiss.crissu	                   

In timpul vacantei judecatoresti un caz d ulltraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice se judeca?cel in cauza fiind p arest...va multumesc ... (vezi toată discuția)
	                    kiss.crissu	                   

In timpul vacantei judecatoresti un caz d ulltraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice se judeca?cel in cauza fiind p arest...va multumesc ... (vezi toată discuția)

corinac	                   

Buna ziua!
Ma alfu intr-un conflict de munca cu agajatorul, procesul e la tribunalul de la sediul angajatorului. Acum s-a declinat competenta de solutionare ... (vezi toată discuția)
	                    corinac	                   

Buna ziua!
Ma alfu intr-un conflict de munca cu agajatorul, procesul e la tribunalul de la sediul angajatorului. Acum s-a declinat competenta de solutionare ... (vezi toată discuția)