avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Disperare:mai primesc sporul de conducere?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Disperare:mai primesc sporul de conducere?

Conform OUG 63/2010 serviciul nostru s-a reorganizat si am ramas din 8 doar 4 persoane,colegii mei fiind redistribuiti in alte servicii.Daca....repet daca ,ceilalti colegi vor veni inapoi la serviciul de evidenta eu voi primii din nou sporul de conducere?Si daca se va reinfiinta serviciul eu voi putea sa fiu din nou sef de serviciu sau v-a trebui sa dau din nou examen pentru post?Si in tot acest timp cine va fii seful nostru ca cineva trebuie sa semneze actele(am inteles ca d.l secretar nu poate)?
Fiti mai explicita va rog...unde lucrati?
Pana de curand am fost sefa serviciului de evidenta.
Din ce institutie?
Din cadrul primariei
Ma intereseaza raspunsul

Alte discuții în legătură

Numirea functionarilor publici unroman unroman va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu ... (vezi toată discuția)
Delegata sa coordonez si sa semnez actele compartimentului aspasia2010 aspasia2010 Tocmai am intrat in posesia unei dispozitii de primar prin care am fost delegata sa coordonez si sa semnez actele compartimentului.Intrebarea mea este cum ma ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de sporul de conducere? rianaadnana rianaadnana Pana la aparitia OUG 63/2010 am ocupat postul de sef birou SPCLEP,pentru care beneficiam de sporul de conducere de 25%.Acum,dupa ce am fost destituita din ... (vezi toată discuția)