buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am lucrat la scTrident trans tex Deva in perioada 2 02 2009-29 06 2010(cand mi s-a facut lichidarea la zi,eu fiind in preaviz de 15 zile inca din data de 25 06 2010)cum pot sa-mi recuperez drepturile salariale aferente lunii iunie, o restanta de pe luna mai(din luna februarie 2010 angajatii au semnat pentru 6 ore, daca nu semnam eram amenintata cu tot felul de chestii,salariul era impartit in doua parti cel care ni se cuvenea pe cele 6 ore si asa numitele''diferente din asigurari''adica o suna de 110 lei , fiindca noi lucram la program normal de 8 ore) bani pe zilele de concediu de odihna ramase pe anul 2010(am avut doar 3 zile de concediu de odihna in luna mai fiindca restul un refuzat sa ni-l acorde pe motiv ca nu au personal)cartea de munca (care este la Sibiu iar cei de la Deva imi tot spun ca n-a venit pentru ca este la''scanat'',ba ca nu a venit masina...etc.basme deale lor)ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez,,firma aflandu-se in insolventa inca de anul trecut.
Va multumesc.
buna ziua,revin cu o alta rugaminte,contabila firmei mi-a spus astazi (11 08 2010)ca are statele de plata si ca imi va da produse din magazin de suma respeativa(cca.450 ron).am refuzat-o iar ea ma ameninta ca nu mai vad nici un ban.in cim nu am astfel de clauze.ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera bani si cartea de munca.sesizare la itm Sibiu am facut dar fara nici un raspuns.pot pe cale juridica sa rezolv ceva,cum se procedeaza ?
va multumesc.
Concediere
orianadiana
Persoana in cauza lucreaza ca responsabil cazare la un hotel. A fost angajata pe perioada determinata de 12 luni cu un program de lucru in ture de cate 12/36 ... (vezi toată discuția)