avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale trebuie autorizatie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

trebuie autorizatie?

O societate comerciala, proprietara a unui spatiu comercial, are nevoie de autorizatie de functionare de la primarie pentru a putea da in chirie,unei alte societati comerciale, respectivul spatiu ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:45, 12 August 2010
da
parerea mea este ca nu si va motivez:se incheie contractul de inchiriere si apoi societatea locatara isi va deschide punct de lucru acolo si cu ocazia asta isi va scoate autorizatie de functionare,pt ca autorizatia locatorului nu-i foloseste,poate fi scoasa pt alt obiect de actitate,etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nevoie ca proprietarul spatiului sa obtina autorizatia de functionare, ca si conditie pentrua putea ichiria.
Este nevoie de autorizarea activitatii cod CAEN 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, ceea ce este cu totul altceva.
practica o sa va ofere raspunsul meu
Are nevoie de autorizatie de la primarie societatea care-si deschide punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru - spatiu in care nu desfasor activitate MarcelO MarcelO Societatea mea are in proprietate un imobil pe care l-a inchiriat. Societatea in calitate de locator in cadrul contractului de inchiriere trebuie sa ... (vezi toată discuția)