avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu mediu pe unitate la nastere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu mediu pe unitate la nastere

si eu am depus o cerere pentru acest salariu,dar nu stiu cand si cum mil vor da sau care e durata acordari/? ,ei stiu cum calculeza eu nu am cum sa verific la contabilitate,poate sa ma pacaleasca sa nu-mi dea?

Alte discuții în legătură

Risc maternal alina... alina... Buna ziua!!! Am nevoie de un raspuns la intrebarile mele! De cateva luni de zile imi caut un loc de munca insa e foarte greu sa reusesc. Am intrerupere pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni cathy_cathy cathy_cathy Buna ziua! As avea o mare rugaminte la dumneavoastra sa-mi spuneti cum se calculeaza indeminzatia pentru gemeni. De la dep.de contabilitate de la unitatea ... (vezi toată discuția)
Neclaritati contract individual de munca mihai_2010 mihai_2010 Buna ziua Speta ar fi urmatoarea: Lucre la o firma din 1 decembrie 2009, insa pe contractul individual de munca este trecuta data de incepere 1 februarie ... (vezi toată discuția)