Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere in urma vanzarii sc

Am urmatoarea problema: in urma vanzarii unei parti a activitatii societatii unde sunt angajata (prestari servicii CATV) , patronul vrea sa ma concedieze.
Va rog sa m informati daca mai este valabila Legea nr. 67 privind protectia salariatilor ?
sau... chiar am sanse sa raman pe drumuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters163479 , utilizator 11:59, 21 August 2010
c. mun. va proteaja.
vedeti art. 169, 170.
depinde de motivul concedierii.
athe a scris:

depinde de motivul concedierii.

art. 76 c. mun. nu face referire doar la motive ;)
Concret: 80 % din activitatea firmei (care se vinde) reprezinta servicii televiziune prin cablu. Firma care cumpara preia cei 2 angajati care sunt incasatorii si depanatorii la retea. Eu sunt contabila. Mie mi s-a spus sa-mi caut de lucru.
cine v-a spus sa va cautati de munca ?

Alte discuții în legătură

Preluat de alta firma in timpul concediului medical gluten gluten Societatea unde lucrez,o preea o alta firma .Eu sunt in concediu medical (am suferit un AVC ) .Am inteles ca tot personalul o sa treaca pe somaj...Eu am toata ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite CostelD CostelD Stimate Doamne/Stimati Domni Eu si colegii mei suntem in urmatoarea situatie: firma la care suntem angajati nu ne-a mai platit salariile din luna august 2010. ... (vezi toată discuția)
Oferta locuri de munca in cazul vanzarii afacerii apetra apetra ce ar trebui sa contina notificarea / oferta de locuri munca a cumparatorului catre angajatii vanzatorului in cazul in care afacerea unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)