avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită societate recuperari creante-preluare debit prescris?
Discuție deschisă în Executare silită

societate recuperari creante-preluare debit prescris?

in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se inchide abonamentul,prin anul 2009 am primit un plic de la eos ca am o datorie de 1300ron.de atunci mi se tot trimit plicuri acasa cu amenintari de executare silita si zeci de tel.eu nu stiu de nici o datorie ba mai mult ma m interesat la un orange shop si cei de acolo mi au confirmat ca nu am nici o datorie catre ei.ce ma sfatuiti sa fac?
daca ar fi sa am vreo datorie catre orange dupa atata timp nu ar fi trebuit sa se fi prescris?

Cel mai recent răspuns: ione_la , utilizator 20:34, 26 August 2010
Eu cred ca nu trebuie sa va faceti griji. Va sfatuiesc sa nu actionati in nici un fel, deocamdata. Daca vreti sa va lamuriti vis-a-vis de ceea ce vor cei de la EOS, faceti o cerere prin care sa cereti explicatii cu privire la datorie, la care sa se adauge documentele justificative. Succes!

Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Este prescris daca asa stau lucrurile. CAnd va suna spuneti-le asta si nu cred ca o sa va mai caute. Inteleg ca v-ati dat seama!
Buna ziua,
Eu am mai scris la acest forum pe acelasi subiect,probleme cu firma de recuperari la un contract cu cei de la firma de telefonie mobila,numai ca la mine abonamentul a fost facut pe numele mamei si acum vin amenintari cu executare silita si telefoane in fiecare zi de la eos, nu mai stiu cum sa procedez si ce sa le spun,ca m-am saturat sa le mai rasp si la telefon,dar ei tot insista cu telefoane aproape zilnic. Se poate ajunge la executare silita pe bunurile mamei?ar trebuii sa existe un proces in care sa fie mama chemata?sau care este procedura?abonamentul a fost facut prin 2004 si am renuntat la el prin 2006.
Va multumesc, si v-as ruga daca se poate sa-mi raspundeti
Faceti o solicitare scrisa catre EOS, prin avocat, prin care sa vi se comunice detaliile creante precum si documentele justificative. In functie de raspunsul Eos, va puteti exprima pozitia in sensul de a le comunica ferm dorinta de a nu va mai deranja nici cu notificari si nici telefonic. Daca va terorizeaza cu telefoanele, eu cred ca au probleme vis-a-vis de prescriptia sau de certitudinea creantei.
V-am sfatuit sa va adresati unui avocat, deoarece in acest caz lucratorii firmei de recuperare o sa aiba o cu totul alta atitudine. Succes!

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Adica datoria sa nu fie prescrisa?din 2006 sau 2007?

Alte discuții în legătură

Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat- societate servicii telefonie gusemarcel gusemarcel In urma cu mai mult de 3 ani am reziliat un contract cu o societate de telefonie fixa (Romt....), dupa ce acestea au majorat abonamentul fara o instintare ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante c79 c79 Bunaziua , am si eu o problema cu cei de la eosksi . Am avut un abonament la Orange incheiat in anul 2004 , iar in anul 2005 imi amintesc ca mi-au inchis ... (vezi toată discuția)