avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inspectie sanepid
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inspectie sanepid

fratele meu a absolvit de curand facultatea de stomatologie si vrea sa-si deschida un cabinet. a depus toata documentatia necesara la Camera de Comert si pentru a se autoriza la Colegiul Medicilor este necesara si inspectia sanepidului, care intarzie sa vina. cei de la camera de comert ne-au comunicat ca au transmis toate datele la sanepid si ca acestia ar trebui sa vina, dar au trecut mai mult de 2 luni si... nimic
exista o lege in acest sens care reglementeaza termenul in care trebuia sa se incadreze sanepidul de la data comunicarii pentru efectuarea acestor inspectii?

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru simona_mironescu simona_mironescu Am deschis un punct de lucru pt SRL, dar nu stiu cum e cu avizele de la pompieri, mediu, sanepid. Mi sa spus ca sunt anuntati de Camera Comertului si vin ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala filosofie, sociologie inadragomir inadragomir Am absolvit facultatea de filosofie-sociologie si as dori sa deschid un cabinet individual, ca persoana fizica autorizata, in acest domeniu. Alerg intre ... (vezi toată discuția)
Inchiriere o parte a spatiului luat in chirie, cu acordul proprietarului galcsb galcsb Buna ziua.Va rog sa ma ajtati cu un sfat: intentionez sa iau in chirie un apartament cu doua camere gol(care este autorizat ca magazin) si a investi o suma ... (vezi toată discuția)