Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

stefi_gv 
	    	Utilizator

stefi_gv 
	    	Utilizator	    

stefi_gv, utilizator
 stefi_gv, utilizator 	
			 Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

stefi_gv 
	    	Utilizator

stefi_gv 
	    	Utilizator	    

stefi_gv, utilizator
 stefi_gv, utilizator 	
			 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

mihailaion	                   

Am 42 ani si o vechime in munca de cca 23 ani.Sufar de o boala numita polichistoza renala, dobandita ereditar.Din acest motiv au aparut si alte complicatii ... (vezi toată discuția)
	                    mihailaion	                   

Am 42 ani si o vechime in munca de cca 23 ani.Sufar de o boala numita polichistoza renala, dobandita ereditar.Din acest motiv au aparut si alte complicatii ... (vezi toată discuția)

ionutzul	                   

Sunt pensionar pe caz de boala si benificiez de pensie de limita de varsta.Am iesit la pensie in 2002.Am fost instiintat ca nu mai este valabil certificatul de ... (vezi toată discuția)
	                    ionutzul	                   

Sunt pensionar pe caz de boala si benificiez de pensie de limita de varsta.Am iesit la pensie in 2002.Am fost instiintat ca nu mai este valabil certificatul de ... (vezi toată discuția)

vyorel61	                   

Eu am virsta de 53 an cu o vechime in cimpu muncii de 20 ani sisunt iesit la pensie de handicap gradul 2 de 8 ani.Ma pot incadra sa ies la pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
	                    vyorel61	                   

Eu am virsta de 53 an cu o vechime in cimpu muncii de 20 ani sisunt iesit la pensie de handicap gradul 2 de 8 ani.Ma pot incadra sa ies la pensie de limita de ... (vezi toată discuția)