avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Top filme 2010
Discuție deschisă în Concursuri active

Top filme 2010

Incepand de astazi, Avocatnet.ro si Hollywood Multiplex te provoaca la un nou concurs.
Spune-ne care crezi ca sunt cele mai bune filme din 2010 (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan.
[ link extern ]

Primul film la care te trimitem este MACETE (Machete) 2010, cu Danny Trejo, Robert De Niro, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Cheech Marin, Jeff Fahey, Steven Seagal, Don Johnson
Concursul este valabil pana sambata, 11 septembrie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati duminica, 12 septembrie 2010.
Invitatiile sunt valabile in perioada 13-16 septembrie 2010.

REGULAMENT CONCURS
- concursul se desfasoara in fiecare saptamana de luni pana sambata, inclusiv
- fiecare participant va intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in fiecare zi de duminica
- castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de duminica prin mesaj privat
- castigatorii trebuie ca pana luni, ora 00:00 sa raspunda, tot prin mesaj privat, pentru a confirma acceptarea premiului si pentru a furniza datele cu care vor fi identificati la ridicarea invitatiilor
- daca unul sau ambii castigatori nu raspund in timp util mesajului nostru, vor fi stabiliti tot prin tragere la sorti alt/alti castigator(i), ce vor fi informati asupra faptului ca sunt castigatori, tot prin mesaj privat, in fiecare zi de luni.
- invitatiile sunt valabile de luni pana joi, inclusiv
- invitatiile sunt duble si se ridica de la casa de bilete a Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan, in baza actului de identitate (CI/BI)
- invitatile sunt valabile in limita locurilor disponibile in sala pentru fiecare dintre orele de difuzare ale filmului pus in concurs.

Mult succes!
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
beatricemanta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:45, 16 Septembrie 2010
1. "Salt" - regia Philip Noyce, cu: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiewetel Eijofor, Daniel Olbrychski, August Diehl.

Angelina Jolie intr-un nou rol de actiune ? Da, si arata minunat filmul prezinta povestea lui Evelyn Salt, o agenta CIA acuzata de cooperare cu organizatia KGB care acum trebuie sa riste totul pentru a-si curata numele.
Da stim, am auzit acest scenariu de nenumarate ori si toate filmele se termina exact la fel :) Totusi de data aceasta o avem pe Angelina Jolie in rolul principal (multumim Tom Cruise pentru retragere din rol).
Evelyn Salt trebuia initial sa fie Edwin Salt, dar Tom Cruise s-a retras cand si-a dat seama ca nu avea nevoie de ceva asemanator seriei "Misiune imposibila" (a carei parte a patra oricum e in pregatire). Columbia Pictures a avut atunci ideea de a lansa o franciza avand ca personaj central nu un spion, ci o spioana. O idee foarte buna. Angelina Jolie era de departe alegerea ideala. Ea e ca sarea-n bucate in acest film.

2. Inception-Regizat de Christopher Nolan ,Produs de Christopher Nolan
Emma Thomas, Scris de Christopher Nolan In rolurile principale: Leonardo DiCaprio,Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine.

Poate comparatia dintre Matrix si Inception e inevitabila, dar nu ma grabesc sa o fac. Inception mi se pare mai original decit Matrix. In Matrix aveam de-a face cu o realitate care se dovedea a fi..nu chiar realitate. In inception avem de-a face cu niste irealitati (visul) care se dovedesc a fi mai reale decit realitatea. In Inception totul e despre straturi! Straturi de realitate. Si sunt acolo nenumarate straturi.Ca sa nu mai zic ca elementul emotional din Inception da o greutate povestii pe care Matrix n-a avut-o. Una peste alta, fara sa fiu fanatica, cred ca Matrix nu se compara cu Inception!
Inception

Leo diCaprio ofera una din cele mai bune prestatii, actrita franceza Marion Cotillard da un aer de stil european si mister aceastei productii. Tanara Page joaca cu naturalete rolul, oricum, este o speranta pentru cinematografia americana (si mi-a placut in Juno foarte mult).

Povestea,desi fantastica, te face sa te intrebi daca nu este cumva real totul, suficient de complexa - dar, nici prea complicata, gen Shutter Island, iar finalul deschis te lasa vrand mai mult.

Iar vizual, efectele speciale sunt impresionante.

La toate acestea, pe mine personal, m-a impresionat si muzica, coloana sonora este superba, se potriveste de minune.


Kick-Ass

Acest film este pe locul doi, in topul meu.

Se prezinta, cu un umor destul de dur, povestea unui tanar care si-a dorit sa fie super-erou, si care a primit o noua viata, trecand peste pierderea unor nervi periferici si o mica problema de identitate sexuala.

Realismul brutal al filmului si scenele dure de lupta la care participa un mic copil, o fetita, fac aceasta productie una controversata.

Dar, povestea este prezentata sincer - si, sa fim seriosi, daca ar exista super-eroi, ar fii asa cum sunt prezentati in acest film.

Cred ca Nicolas Cage joaca foarte bine rolul lui Big Daddy - un fel de Batman real. Profund marcat de trauma incarcerarii, Big Daddy isi propune sa starpeasca raul, iar in aventura sa, o inroleaza si pe fiica sa, care se poate asemana cu un Robin, mai mic, feminin, dar spurcat la gura si extrem de violent.

Acest film low-budget, dupa mine, surclaseaza multe productii holywoodiene "de profil" .
Salut, cel mai tare este de departe AVATAR- a creeat o mare isterie in randul populatiei, acum nu e de comentat si filmul Grown Ups.=D>......mori de ras....merita vazut.

Anul aceste au fost multe fimle bune lansate..:stunned:.asa cum au specificat si ceilalti....sunt tipuri si tipuri de filme cu un buget mai mare sau mai mic....dupa sac...:P
Ai dreptate cu privire la Avatar, acest film a facut istorie, nu doar isterie.

Insa, NU din punctul de vedere al originalitatii povestii, NU din punctul de vedere al calitatii actorilor, NU si NU... ci, exclusiv, din punctul de vedere al calitatii, extraordinare, a efectelor speciale - l-am vazut la I M A X, imi venea sa intind mana sa ating frunzele copacilor =D>

Un alt succes impresionant al acestui film au fost rezultatele financiare. La acest capitol, filmul a batut toate recordurile.

Dar, revin, la baza, a fost un film usurel, un "popcorn movie" cum zic americanii, nimic special...

Asadar, totul tine de ochii care privesc, de gusturi...
Inception este dupa parerea mea cel mai bun film al anului. Este un film de la care nu am stiut la ce sa ma astept, insa mi-a captivat atentia in asa fel incat nici nu mi-am dat seama cand au trecut aproape 2 ore si jumatate. Are o poveste foarte interesanta, efecte vizuale pe masura si o coloana sonora deosebita.

Alte discuții în legătură

Cel mai bun actor roman beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Top filme romanesti beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Top comedii beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este [b]comedia preferata[/b] (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de[b] Hollywood Multiplex, ... (vezi toată discuția)