avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... AJUTATI-MA cu un sfat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

AJUTATI-MA cu un sfat

Va aduc la cunostiinta faptul ca am un credit la BCR - MAXI CREDIT IPOTECAR NEVOI PERSONALE in valoare de 49.000 EURO pe care la-am contactat in Noiembrie 2007 pt. o perioada de 25 ani, cu o dobanda initiala pt. 1 an de 6,4% si pentru care am ajuns sa platesc o rata lunara de 520 EURO, rate care au fost achitate inclusiv pentru luna IULIE - 2010. Va fac cunoscut ca la data de 23.08.2010 am fost la BCR Sucursala Barlad unde am predat o adeverinta de salariat prin care am adus la cunostiinta BCR faptul ca salariul mi-a fost diminuat conform Legii 50/2010 datorita faptului ca sunt bugetar. S-a luat in calcul acest lucru si de comun acord cu BCR am convenit la reesalonarea ratelor prin reducerea cu 50% a acestora pentru o perioada de 12 luni.
Drept pentru care s-au intocmit documentele necesare si mi s-a comunicat ca dosarul a fost acceptat de catre BCR. urmand a ne deplasa in ziua de 15.09.2010 conform planificarii si de comun acord cu banca, la notar in vederea instituirii unei ipoteci de rangul II pe imobilul cu care am girat imprumutul si semnarii actului aditional. Mentionez faptul ca au fost semnate documentele impreuna cu coplatitorii, urmand ca plata reesalonata a ratelor sa se faca incepand cu luna AUGUST 2010, asteptand confirmarea bancii pentru achitarea ratelor.
In ziua de 14.09.2010 trebuia sa-mi ridic salariul de la BCR. Din motive necunoscute mie si fara nici o instiintare prealabila acesti bani mi-au fost opriti iar eu nu i-am gasit pe cardul de debit. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie pt. restituirea drepturilor salariale deoarece consider ca eu, ca, client al bancii mi-am indeplinit obligatiile fata de banca. iar cele relatate se pot confirma prin documetele care au fost intocmite de catre BCR Sucursala Barlad.
Revin si arat cu acest lucru ca daca dosarul a aprimit aprobarea BCR pt reesalonare consider ca trebuia sa primesc o eventuala somatie de plata si daca se oprea restanta datorata bancii aceasta trebuia sa fie echivalentul a 260 EURO reprezentand rata pt. luna AUGUST 2010.
Din cat stiu eu banca avea dreptul sa-mi opreasca1/3 din venitul lunar nu tot salariul.
Daca cunoasteti o banca care poate prelua imprumutul sunt deschis la orice sugestie pt. ca m-am saturat de BCR.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor bancare-urgenta !!!! Mihta Mihta VA rog sa ma ajutati cu un sfat! In luna octombrie 2008 am obtinut un credit ipotecar in val de 60.000 euro. Am achizitionat un apartament in valoare de 77.000 ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate a.l. a.l. buna ziua. am doua credite de nevoi personale (un credit facut acum 2 ani celelalt acum un an) impreuna cu sotia la BCR cu ipoteca pe o casa (este a bunicii ... (vezi toată discuția)
Credit banca maryana_kpa maryana_kpa buna ziua.acum 4 ani am facut un imprumut la ge money urmand ca in februarie 2013 sa il termin. dorind sa termin mai repede cu plata imprumutului,in ... (vezi toată discuția)