avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarari Aga SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarari Aga SRL

Ma poate lamuri cineva cum e cu AGA in cazul SRL - cine o convoaca, cand, cum, cu cat timp inainte se face convocarea...daca toate hotararile luate publica la Reg. Com., daca se tine o evidenta a lor....tot ce stiti, v-as multumi foarte mult, mi-ati fi de mare ajutor! SAu macar unde as putea gasi niste informatii, caci mi-am cam prins urechiusele pe aici!
Cel mai recent răspuns: danr , utilizator 10:43, 27 Aprilie 2010
Citeste Legea 31/1990 privind societatile comerciale
in cazul SRL se convoaca printr-o scrisoare recomandata inainte cu 10 zile de termenul stabilit, asta desgiur daca nu exista o alta prevedere in Actul consitutiv.
Multumesc mult pentru raspuns, am citit si legea dar cu toate modificarile alea ...m-am pierdut!
Se tine evidenta lor in vreun fel? Un caiet al Ad. gen. se face? cu modalitatile de convocare, cine s-a prezentat, ce s-a hotarat....chestii de genul asa? E cineva care controleaza legalitatea acestor adunari, in afara de asociati?
Bineintele! Exista un caiet de procese-verbale, unde se noteaza toate procesele -verbale incheiate la fiecare adunare a AGA. Acel caiet poate fi controlat de organele competente care controleaza societatea iar in cazul oricarui conflict aparut in interiorul societatii, (sau cu terte persoane fizice sau juridice) din acele proces-verbale rezulta hotararile luate de catre adunare si faptul ca activitatea desfasurata a fost conforma cu ceea ce s-a hotarat de care AGA!
este bine sa se consemneze in registru de procese-verbale toate hotararile, pentru ca numai asa se poate justifica administratorul firmei pentru operatiunile efectuate;)

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal aga la un srl condorvb condorvb In cadrul AGA procesul verbal întocmit nu a fost semnat de acționarul majoritar . Acționarul majoritar a cerut întocmirea altui proces verbal cu ... (vezi toată discuția)
Atributii administrator clientX clientX Buna ziua! 1. Administratorul poate decide suspendarea activitatii unei firme, sau numai AGA? 2. Daca nu poate, atunci cum face AGA sa ia o astfel de ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl crysenc crysenc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de modificarea unui act consitutiv al unui SRL care are 30 de asociati. In primul rand doresc sa precizez ca ... (vezi toată discuția)