avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDITELE NOASTRE UMFLA BUZUNARELE TARILOR EUROPENE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDITELE NOASTRE UMFLA BUZUNARELE TARILOR EUROPENE

Buna ziua.Ca fiecare dintre noi am si eu nemultumiri cu banca.Incepe sa sune a tortura de-acum....nici noaptea nu mai dorm de ginduri ca nu prea stim incotro sa o luam, avem senzatia ca ne pricepem un pic si dupa urmatorul pas o luam in freza.Nu am fost deacord cu AA-ul trimis de banca, am facut notificare(eu fiind codebitor) si m-au chemat a doua zi cu sotul (el fiind imprutatul) cica sa negociem marja. Mi s-a intins o cerere tip in care luam la cunostinta faptul ca ne-au instiintat ca contractul de credit a fost cesionat - lucru pe care noi l-am descoprit in AA si pe care l-am trecut in notificare; dar dat fiind ca deja aflasem de cesionare (nu ca ne-ar fi notificat ei) am convenit cu sotul sa semnam cererea in speranta si de buna credita ca este vorba despre o negociere. Noi le propuneam o marja fixa a bancii in acea cerere dupa care ei vin cu o contraoferta.Ajungem acasa si cum nu ai liniste cind ai o problema tot la ceea ce am semnat ne gindeam.Ne uitam pe forumuri pe net si ajungem la concluzia ca de fapt banca face pasi mici dar siguri pentru a se pune la adapost despre faptul ca nu ne-au notificat despre cesiune(amenda f.f.f.f mare in OUG 50/2010).Oricum au multe nereguli: comision de adm.cont netrecut in contract dar perceput abuziv timp de 4 ani (a avut grija functionara bancii sa treaca cu pixul comisionul de adm. cont pe graficul de rambursare, p.p. penalizatoare in contract sunt 3 iar in OUG 50/2010 sunt maxim 2 nemodificate in AA, nu ne-au notificat majorarea dobinzilor care s-a facut de 4 ori in 4 ani, ne-au trintit o marja cit "Casa Poporului"in AA doar ca sa-ai pastreze dobinda ( de la 0 in contract la 9.02 in AA) si multe altele. Credeti ca vor sa intre in legalitate sau de fapt doar se pun la punct cu unele chestii grave si apoi ii doare undeva in caz de proces? De buna credinta incerc sa rezolv pe cale amiabila, dar ma lovesc tot timpul de teama ca de fapt ei vor doar sa-mi traga teapa.Ce sa fac? Sa fac pligere la OPC acum sau sa astept raspunsul bancii? In contract scrie sa incercam pe cale amibila intii....Cine stie cind va fi acesta, doamna instiintindu-ma ca s-ar putea sa dureze mai mult de 30 zile.... adica trag de timp.Va rog mult un raspuns. Din 2009 avem doar un singur salar si numai noi stim cum facem sa le platim rata.Va multumesc.:help:

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)
Marja bancii si oug 50/2010 rashid rashid Buna ziua, In 2007 am incheiat un contract de credit imobiliar in Euro pe o durata de 30 de ani. 1. In contractul de credit, se specifica “nivelul ... (vezi toată discuția)