avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale. Depunere declaratiei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale. Depunere declaratiei administratorului privin opozitia.

Va rog sa ma ajutati cu privire la cesiunea de parti sociale catre tert si schimbare sediu, deoarece nu stiu ce sa fac in continuare.
Am depus la ORC toata documentatia privind cesiunea si noul sediu. Precizez ca nu am respectat intocmai pasii 1 si 2 deoarece legea 54/2010 a intrat in vigoare chiar in ziua in care am depus actele.
Acum am ajuns in faza de de punere a declaratiei administratorului privind opozitia dupa trecerea termenului de opozitie. Intrebarea mea este: Cum se formuleaza declaratia si de catre cine - vechiul administrator sau noul administrator?
Mentionez ca a fost depusa o astfel de declaratie scrisa de catre vechiul administrator si asociat unic odata cu dovada publicarii in MO a hotararii asociatului unic, adica fara sa mai astepte cele 30 de zile. Mai este necesar sa o depuna sau trebuie facuta alta?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale mihai09 mihai09 Buna ziua sunt asociat unic in srld si doresc sa cesionez integral partile sociale care este primul pas de urmat? sa depun la registru o decizie prin care sa ... (vezi toată discuția)
Termen opozitie hotarare aga Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care eu, tert de o societate, doresc sa atac o hotarare aga/decizie asociat unic prin care s-a stabilit sediul societatii intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)