avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca Taransilvania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca Taransilvania

Buna ziua,

in cazul in care din motive familiale nu am mai reusit sa achitam ratele necesare la un card de credit nevoi personale-8000ron(in urma penalizarilor se pare ca s-a ajuns la 10000 ron), este legal ca banca sa solicite angajatorului(institutie bugetara) poprirea salariului? Din informatiile mele, ar fi necesara o hotarare judecatoreasca care sa stabileasca cuantumul acestei popriri( in intretinere se afla si un copil minor)

Multumesc

Alte discuții în legătură

inca o executare silita marce marce Buna seara! Va rog sa ma ajutati. Am cautat in topicurile anterioare o situatie care sa fie similara cu situatia mea: am facut la sfarsitul lui 2005 un credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale alexpop alexpop Tatal meu a contractat un credit de nevoi personale si un card de credit si din motive obiective nu a mai reusit sa achite ratele. Creditul a fost dat spre ... (vezi toată discuția)
Blocare card credit?! ko_ny ko_ny Fiind bugetara , am pierdut in ultimul an mai mult de 40% din salariu(ore suplimentare, sporuri,salariu de merit), asa ca m-am trezit in situatia de a nu-mi ... (vezi toată discuția)