avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... interviu admitere baroul bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

interviu admitere baroul bucuresti

A fost cineva programat la interviu joi 28.10 ? Eu nu am primit nici un telefon de la barou.
Cel mai recent răspuns: viorell2004 , utilizator 23:17, 17 Martie 2011
veti fi sunat, nu va impacientati. la luat taxe si la organizarea de examene sunt impecabili !
Multumesc. Sunt convins.
vlad stefan a scris:

A fost cineva programat la interviu joi 28.10 ? Eu nu am primit nici un telefon de la barou.

O sa fie un interviu ?????
evadne24 a scris:

vlad stefan a scris:

Da, pentru cei care au 10 ani vechime in alte profesi juridice. Deja au fost doua serii de interviuri.
vlad stefan a scris:

evadne24 a scris:

vlad stefan a scris:

Da, pentru cei care au 10 ani vechime in alte profesi juridice. Deja au fost doua serii de interviuri.

Multumesc pentru raspuns... O seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Interviu admitere cu scutire Vlad si Minea Associates Vlad si Minea Associates Stie cineva cum a fost ieri la interviul pe legislatia profesiei de avocat sustinut de cei care au solicitat admiterea cu scutire de examen? Mi-ar fi de folos ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou a consilierului juridic care a promovat examenul de definitivare la colegiul consilierilor juridici AllynnaCatana AllynnaCatana Buna ziua. Am si eu 2 intrebari: 1) Sunt consilier juridic ce am absolvit examenul de definitivare la Colegiul Consilierilor Juridici si am o vechime de 2 ... (vezi toată discuția)
Cum devii avocat daca esti consilier juridic? CARMEN_LUCIANA2000 CARMEN_LUCIANA2000 sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta ... (vezi toată discuția)