avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de prestarii servicii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de prestarii servicii

Buna ziua,
cand un Ong incheie un Contract de prestari servicii cu o persoana fizica, ce obligatii are Ong-ul? Trebuie intregistart undeva contractul? #-o
Care este valoarea impozitului platit in urma incheierii unui astfel de contact?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cine plătește impozitul pe venit acum in 2018 în urma încheierii unui contract de prestări servicii damian10 damian10 În urma încheierii unui contract de prestări servicii intre doua persoane fizice, ce contribuții se rețin /se plătesc (impozit pe venit, CAS, etc) ... (vezi toată discuția)
contract de prestari servicii sau contract de munca? la_raisa la_raisa Buna ziua, am si eu 2 intrebari: - pentru membrii unui ONG se poate sa se incheie contract de prestari servicii sau e obligatoriu contract de munca? - ... (vezi toată discuția)
Conventie civila prestari servicii intre ong si pf adrian_777 adrian_777 Buna ziua! De curand am primit din partea unu ONG propunerea de a-i ajuta intr-un proiect pe termen scurt, contra cost. Am stabilit sa incheiem o conventie ... (vezi toată discuția)