am urmatoarea speta, o persoana a avut o companie, la un moment dat pe acea firma a contractat un credit pt capital de lucru, cu bilet la ordin avalizat de catre administrator, intre timp obiectul de activitate al companiei a incetat sa mai existe (este vorba despre un restaurant care a fost demolat de Primarie). Administratorul companiei nemaiavand posibilitatea de a desfasura aceasta activitate a decis sa vanda firma, cei ce au preluat compania au preluat si activul si pasivul, cf doc intocmite la acel moment; in acest moment compania este in insolventa, iar banca a formulat recurs privind insolventa, dar recursul este indreptat impotriva vechiului administrator.
Intrebarile mele sunt: de ce actiunea este indreptata impotriva vechiului administrator tinand cont ca cesiunea s-a realizat acum aprox 2 ani?
ce se poate intampla avand in vedere ca administratorul nu detine si nu a detinut bunuri pe numele sau, si nici compania nu detinea active?
de asemenea s-a solicitat sa formulam o intampinare, ma puteti ajuta cu un model de intampinare, precum si cu ceva motive prin care acest recurs ar fi nefondat?
Insolventa
ContSters139791
buna ziua
am urmatoarea speta, o persoana a avut o companie, la un moment dat pe acea firma a contractat un credit pt capital de lucru, cu bilet la ordin ... (vezi toată discuția)