avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in divort ,intentat de sot pe motiv de gelozie,avem o fetita de 6 ani iar el a parasit domiciliul si locuieste cu o alta femeie. Ce pot face eu in cazul asta? nu am bani de avocat .Tin sa precizez ca nu viziteaza copilul doar da mesaje si telefoane.Pot fi sms-urile proba in instanta?sau convorbirile telefonice?

multumesc
Cel mai recent răspuns: angi00000 , utilizator 18:42, 7 Noiembrie 2010
daca aveti martori care sa sustina cele spuse de dvs atunci nu trebuie sa va faceti griji .
depuneti si dvs o cerere reconventionala in care sa solicitati desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului si sa cereti totodata si incredintarea copilului spre crestere si educare si aveti sanse foarte mari.
succes
martori sunt dar cum pot proba nu am decat nr de telefon al amantei si adresa unde locuieste
prin proba cu martori si interogatoriul paratului
banuiesc ca toti vecinii stiu de situatie.
important este sa depuneti acea cerere reconventionala de ca re scriam mai devreme.
nu numai vecinii dar si colegele de servici ca mergeam si 8 ore pe zi cu copilul la servici ca nu aveam cu cine sa-l las

Alte discuții în legătură

Martor in proces de divort ContSters110982 ContSters110982 Buna ziua! Sunt chemata ca martor intr-un proces de divort.Reprezint martorul sotiei care m-a inclus pe lista de martori fara sa ma anunte.In acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Motiv divort ContSters166528 ContSters166528 sunt in divort de sotul meu cu care am o fetita de 5 ani iar el mai are un baiat de 10 ani dint-o casatoarie anterioara.O sa va prezint motivul de divort ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters166528 ContSters166528 sunt in divort de sotul meu cu care am o fetita de 5 ani iar el mai are un baiat de 10 ani dint-o casatoarie anterioara.O sa va prezint motivul de divort ... (vezi toată discuția)