avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... intrebare intrebatoare ref la concurs pt cei cu 5 ani ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

intrebare intrebatoare ref la concurs pt cei cu 5 ani vechime

Acum ca tot s-a stabilit si data de organizare ex. pt. cei cu 5 ani vechime (13 apr. 2008), m-am gandit ca ar fi bine sa imi pregatesc actele de inscriere. Problema mea cea mai mare e urmatoarea si e legata de declaratia pe proprie raspundere ca nu au fost intreruperi in activitate: in oct. 2002 m-am angajat ca si cj la o societate unde am activat pana pe 01.10.2003 cand am plecat la o alta societate, numai ca la aceasta ultima societate mi s-a incheiat contractul de munca cu data de 06.10.2003 si de aici provine nelamurirea mea. Afecteaza cele 5 zile conditia vechimii??? De vreo cateva zile incerc sa aflu raspunsul de la CSM, Resurse Umane insa se pare ca trebuie sa fac un drum la Bucuresti ca astia nu prea dau consultatii prin tel. Poate imi raspunde si mie cineva care stie sigur sau care s-a mai confruntat cu chestia asta.
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 20:34, 12 Martie 2008
Din cate inteleg eu tu ai 4 ani 11 luni si 25 zile. Iti lipsesc 5 zile sa faci vechimea de 5 ani?
cele doua perioade de vechime se cumuleaza; in acest sens, Hot. sectie jud. nr. 230/2007 parag. 11 - 12.
Pt Ghola: Nu, dupa cate se vede am peste 5 ani, problema era ca am o intrerupere de 5 zile.
Ms frumos lefterel!!!!
la ce se refera mai exact delaratia asta pe proprie raspundere ca nu au existat intreruperi, daca vechimea in munca se cumuleaza?
Eu stiam ca vechimea trebuie sa fie fara intreruperi!

Alte discuții în legătură

Intrerupere de activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex admitere magistratura -vechime 5 ani , la cerere se anexeaza o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere de activitate ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex de admitere in magistraura se cere a se anexa la cerere si o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere in activitate ... (vezi toată discuția)
Intrebare vechime in specialitate papiioana papiioana Salutare! Am urmatoarea intrebare: la concursul de admitere în magistratura pot participa, intre altii, consilierii juridici cu o vechime în specialitate de ... (vezi toată discuția)