avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare taxa de poluare

Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adishor1801 , utilizator 23:21, 12 Aprilie 2011
Reveniti cu precizarea orasului de unde sunteti sau unde ati inmatriculat masina ca sa primiti un raspuns concret in ce priveste practica instantei de admitere/respingere a actiunii de restituire a taxei de poluare.
Revin cu precizarea ca sunt din judetul Brasov, oras Brasov si masina a fost inmatriculata tot in Brasov. Va multumesc antiipat.
Da, se admit pe Brasov. Va recomand sa consultati un avocat pentru a va reprezenta sau asista in intreaga procedura.
Va rog sa imi dati un model de cerere pentru recupararea taxei de poluare platita care trebuie inaintata Administratie Financiare Brasov.
Faceti o cerere obisnuita in care veti nota toate datele dvs de identificare, inclusiv ale masinii, cuantumul taxei platite si copie dupa decizia conform careia ati platit.
Cred ca veti primi un raspuns de respingere si in baza acestuia va tb sa faceti o actiune in instanta.
In situatia in care doriti sa fiti ajutat in toate demersurile fara sa fiti reprezentat puteti sa contactati un avocat, nu neaparat din Bv.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare axncrime axncrime cum pot sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare dupa ce o sa o platesc ?in bistrita nasaud se accepta? (vezi toată discuția)
Refugiati - taxa de poluare lupascu mihai lupascu mihai spuneti-mi va rog daca refugiatii(deportatii) au vreo reducere la taxa de poluare pt autoturisme (vezi toată discuția)