avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atelier de tamplarie in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atelier de tamplarie in apartament

Am un vecin care de ceva timp face mobila in propriul apartament, in fiecare zi incepand cu orele 7.00 se aud batai de ciocan si diferite zgomote de masinarii( flex, bormasina...). Unde pot face o reclamatie?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:58, 1 Decembrie 2010
Poate isi amenajeaza propriul apartament.
De unde ati tras concluzia ca si-a transformat locuinta in atelier de tamplarie?

Eu zic sa bateti la usa vecinului mai intai si sa-i spuneti ca tare va deranjeaza , poate gasiti o solutie amiabila , de buna-vecinatate inainte de a recurge la manevre de razboi.
sigur nu isi amenajeaza apartamentul, pentru ca se ocupa cu asa ceva si deja are 2 luni de cand face zgomot, am batut la usa vecinului si a spus ca nu este problema mea. Nu este un zgomot de moment, este ceva permanent.
Sesizati oficial presedintelui de asociatie care are competenta sa verifice si eventual sa se implice pentru a stabili relatii amiabile intre vecini
Obiectele pe care le lucreaza mai trebuie si carate de acolo. Se poate observa si o activitate de aprovizionare cu material pentru prelucrare.
Ati vazut toate acestea? Ca daca vreti sa reclamati undeva trebuie sa aveti "banuieli solide", ca sa zic asa.
In cazul acesta puteti sesiza politia (tulburarea linistii prin zgomot permanent intr-un spatiu de locuit), garda financiara (sustragere de la plata darilor catre stat).

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)