avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dubla impunere - contract de munca in Elvetia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dubla impunere - contract de munca in Elvetia

Buna ziua,
In cazul unui contract de munca incheiat in Elvetia va rog sa imi transmiteti care va fi regimul de impunere si declarare. Consider ca acesta va trebui declarat la finante pt stabilirea impozitului sau, dupa cate stiu, exista un acord intre cele doua state? iar din punct de vedere al contributiilor, care va fi regimul?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii intre pers.fizica si firma elvetiana Melidna12 Melidna12 Buna ziua, am o situatie la care nu gasesc legislatia. Poate a mai avut cineva astfel de situatie. Cum se poate face contract de prestari servicii intre o ... (vezi toată discuția)
Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi csllngy csllngy Buna ziua Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)