Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Caut un avocat din bucuresti pentru reprezentare in instanta.

Buan ziua , caut un avocat din Bucuresti pentru a ma reprezenta in instanta intr-un proces cu firma Carpatica Asi,cu conditia da a face plata avocatului si onorariul ,acord si procent din despagubire la sfarsitul procesului Rog seriozitate maxima

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata=onorariu avocat? amot amot Buna ziua! M-as bucura daca m-ati putea lamuri! Iata datele problemei: In proces civil , am fost reprezentata la prima instanta de catre un avocat; ... (vezi toată discuția)
Intravenient fortat si model indrumare Mihai01 Mihai01 Buna ziua! In urma cu 3 luni am provocat un accident auto fara victime (eu fiind soferul vinovat). Zilele acestea am primit o citatie prin care sunt chemat la ... (vezi toată discuția)
Obligatiile avocatului si drepturile clientului danutel9 danutel9 Am incheiat, cu un avocat un contract de redactare apel + reprezentare in Instanta . Onorariul a fost achitat in intregime, insa avocatul: ... (vezi toată discuția)