Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

siempreska 
	    	Utilizator

siempreska 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Dar inca exista asemenea firme care isi desfasoara in continuare activitatea, cum ramane cu ele?
 Cosmin Sighiartau 	                   

As dori un raspuns la o intrebare pentru care nu am timp sa stau sa studiez amanuntit.
As dori sa inffintez (sa cumpar) o SC pe care sa desfasor activitati ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmin Sighiartau 	                   

As dori un raspuns la o intrebare pentru care nu am timp sa stau sa studiez amanuntit.
As dori sa inffintez (sa cumpar) o SC pe care sa desfasor activitati ... (vezi toată discuția)

ContSters46578	                   

Prin Decizia nr. 15/2015, ÎCCJ (Complet RIL) a admis recursul în interesul legii și a constatat că \"fapta unei persoane care exercită activități ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters46578	                   

Prin Decizia nr. 15/2015, ÎCCJ (Complet RIL) a admis recursul în interesul legii și a constatat că \"fapta unei persoane care exercită activități ... (vezi toată discuția)

Spirios	                   

Buna ziua. Doresc sa stiu daca o persoana licentiata in drept poate acorda doar consultatii juridice fara reprezentare in instanta si in ce conditii. Eventual ... (vezi toată discuția)
	                    Spirios	                   

Buna ziua. Doresc sa stiu daca o persoana licentiata in drept poate acorda doar consultatii juridice fara reprezentare in instanta si in ce conditii. Eventual ... (vezi toată discuția)