avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare Certificat de competente ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare Certificat de competente profesionale(Asistent Medical)

Ce trebuie sa mai fac pentru a-mi echivala Diploma de Asistent Medical?
In august 2010 mi-am depus actele la Service Public Federal SANTE PUBLIQUE.....,adresa:Place Victor Horta 40,dosarul a continut toate actele necesare,a fost verificat si lasat acolo.Mi s-a spus ca in 2 luni voi primi echivalarea.Au trecut 4 luni si jumatate si nu am nici un raspuns.Merg in "vizita " la Minister in fiecare saptamana si mi se spune ca "doamna Ministra este foarte ocupata".Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cat timp trebuie sa mai astept sau ce trebuie sa fac......Mentionez ca sunt absolventa Promotia 2008,am lucrat in Romania pana in iulie 2010,am RECOMANDAREA de la Ministerul Sanatatii din Romania,Certificat de Conformitate numai dupa 5 ani vechime...
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Diplome absolventi univ. spiru haret , 2009 lylymoldo lylymoldo Absolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, daca ne poate raspunde cineva : din moment ce peste 80 de persoane (absolventi iulie 2009), au ... (vezi toată discuția)
Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)