Buna ziua as avea si eu nevoie de un raspuns de la un avocat in legatura cu o problema.In urma cu 1 an si jumatate fratele meu a luat credit de nevoi personale in valoare totala de 15000 euro.de aproximativ un an nu a mai platit nimic si a plecat din tara.Am primit acasa scrisori ca va fi executat silit dar el nu are nimic pe numele lui ,apartamentul find pe numele tatalui si bunurile din casa apartinand parintilor.As vrea sa stiu (daca parinti mei nu au girat cu nimica) daca poate venii executorul la noi acasa si sa puna sechestru pe Tv,masina de spalat,aragaz precizan ca parintii mei nu mai au chitantele cum ca ei au cumparat aceste lucruri sau doar i se va pune sechestru pe veniturile lui si atat fara ca sa mai vine executorul la noi acasa.
Va rog mult sa imi raspundeti1
terenurile sunt bunuri imobile. masina, bani, obiecte de uz casnic, bijuterii sunt mobile ca se misca. in cazul obiectelor de uz casnic se prezuma a fi ale celui in posesia caruia se afla, ale proprietarului casei
Executorul are dreptul legal sa vina la noi acasa?:((
Daca fratele are domiciliul legal la aceeasi adresa cu parintii dvs., da.
O discutie similara in care aflati si raspunsul la intrebarea dvs., gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...