avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre OUG nr. 107 din 6 decembrie 2010 - retinerea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre OUG nr. 107 din 6 decembrie 2010 - retinerea CASS din pensii

Buna ziua,
E vorba de OUG 107/2010, nu OUG 7/2010 cum, gresit am scris in mesajul anterior!!
In OUG nr.107/2010, pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, sunt prevazute cotele de contributie pe categorii de pensionari. Va rog mult sa-mi spuneti cum interpretati Dumneavoastra articolele 2, 7, 10 si 11 din aceasta OUG? De la ce cuantum al pensiei se retine acel 5,5% pentru contributia la fondul de asigurari de sanatate?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
Oarecine, utilizator

Alte discuții în legătură

Categoria de asigurat pensionar cu pensie mai mare de 740 lei vasile12 vasile12 A aparut cu data de 01.01.2011 in SIUI categoria de asigurat PENSIONAR CU PENSIE MAI MARE DE 74O LEI. Ce explicatii sunt pentru aceasta categorie (vezi toată discuția)
Retinerea cass in cazul pensiilor mai mari de 740 lei ruxyradu ruxyradu Buna ziua, as dori sa stiu daca, intr-adevar, cota CASS de 5.5% se va aplica INTREGII sume a pensiilor mai mari de 740 lei. Daca da, pensionarii cu pensii ... (vezi toată discuția)
Norme metoologice la oug 58/2010 draghici vasile botez draghici vasile botez Sunt pensionar si in acelas timp persoana fizica autorizata; Se poate intelege din art 2 la Normele Metodologice de aplicare a prevederilor art III din OUG ... (vezi toată discuția)