Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inspectie Fiscala la INTREPRINDERE INDIVIDUALA radiata 2009

Buna seara.
La o Intr.Individuala radiata in anul 2009, fiscul poate efectua inspectie fiscala pentru perioada neverificata 01.01. 2007 - 19.07.2009 - data radierii, daca da, atunci in ce conditii....? Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Amenzile se prescriu in 5 ani? mospiru mospiru As vrea sa radiez o masina pe care nu o mai detin,am toate actele necesare,dar asa vrea sa stiu daca o pot radia avand amenzi neplatite din 2006?Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala radiata daad daad Buna seara, Revin cu urmatoarea intrebarea. Daca cei de Administratia fiscala nu mi-au trimis o decizie de impunere cu obligatiile aferente cass din perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebare ref societate inactiva agabriel31 agabriel31 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Anul trecut firma pe care am avut-o a fost declarata inactiva de fisc , dar eu primesc minim de 2 ori pe an cate o somatie de ... (vezi toată discuția)