avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea invatamantului nr. 84/1995, versiunea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea invatamantului nr. 84/1995, versiunea actualizata la data de 18.07.2008

imi puteti spune, va rog, ce sanctiuni sunt pentru incalcarea articolului 11?

ART. 11
(1) Învăţământul nu se subordonează scopurilor şi doctrinelor promovate de partide sau de alte formaţiuni politice.
(2) În unităţile şi în spaţiile de învăţământ se interzic crearea şi funcţionarea partidelor sau altor formaţiuni politice, precum şi desfăşurarea activităţilor de organizare şi propagandă politică.
(3) În învăţământ se interzice prozelitismul religios.
(4) În spaţiile destinate procesului de învăţământ, în unităţi de cercetare ştiinţifică, biblioteci, edituri şi tipografii ale instituţiilor de învăţământ, în cămine, internate, cantine, cluburi, case de cultură ale studenţilor, case ale corpului didactic, case universitare, tabere şcolare, baze şi complexe cultural-sportive, palate şi cluburi ale copiilor şi elevilor sunt interzise activităţile care încalcă normele generale, de moralitate, primejduind sănătatea fizică sau psihică a tineretului.

multumesc

Alte discuții în legătură

Salut! sunt un elev dintr-un liceu teologic, am studiat putin ... Nastase Ionut Nastase Ionut Salut! Sunt un elev dintr-un liceu teologic, am studiat putin ROFUIP si Statutul elevului. Este un liceu cu internat si dupa ce am semnat regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Legea 123/2008 privind comercializarea chipsurilor/snacksurilor in scoli dana.m dana.m Ce societăţi se supun acestei legi ? Cele care au un contract cu scoala lângă care au punct de lucru, sau srl care au punct de lucru pe lângă scoli ... (vezi toată discuția)
Un politist poate sa se angajeze instructor auto? police police POATE SA LUCREZE UN POLITIST RUTIER CA INSTRUCTOR AUTO CU JUMATATE DE NORMA (vezi toată discuția)