avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... servicii medicale profilactice detaliate in functie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

servicii medicale profilactice detaliate in functie de expunerea profesionala

ce examene mediacale sunt necesare la angajare
ce examene medicale periodice sunt necesare si contraindicatii in functie de expunerea profesionala

Alte discuții în legătură

Examen medicina muncii-rezultat negativ luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la examenul de medicina muncii. Ce se intampla cand in urma examenului anual medicul spune despre un angajat ca nu ... (vezi toată discuția)
Sufar de astm bronsic. pot fi declarat inapt in fisa de evaluare de la medicina muncii in cazul unui consult pentru angajare? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua. Azi am o programare pentru examenul de medicina muncii la un job foarte bine platit. Este un job de birou, conditii normale de munca. Nu am de gand ... (vezi toată discuția)
Analize medicale învãþãmânt ChepteaLiana ChepteaLiana În baza cărei legi,numai educatorii trebuie să facă analize de coprocultură, susţinute financiar tot de aceştia, din moment ce copiilor nu li se ... (vezi toată discuția)