avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru tineri

stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate recomanda cineva un consultant pentru proiect? multumesc!
Cel mai recent răspuns: cata2109 , utilizator 12:59, 20 Februarie 2011
Este publicat pe 9 februari la Monitor oficial ordonanta de urgenta. Ar trebuie sa infiinteze o SRL "XXX, D", adica debutant, scutita de taxe, mai trebuie sa depuneti on line o cerere formuland o plan de afaceri, sa aiba dovada de 50 % de bani care se depune la banca asociata la program, si sa va duci odata ca este prevalid acordul, la AIPPIMM. Consultarea cu acest organism va fi gratuit prin oficine teritoriale. Noroc!.
Puteti accesa fonduri europene daca aveti un proiect viabil, pe care il veti supune aprobarii unei autoritati de management, de pe langa ministerul de resort, in care va incadrati activitatea. In ceea ce priveste consultanta pentru acest gen de proiecte puteti cauta pe google si acolo veti gasi o multitudine de posibilitati, avand sansa de a alege. Incercati initial sa va definitivati tipul de business, pe care doriti sa-l promovati, apoi cautati consultantul si demarati elaborarea proiectului. Oricum, demersurile sunt laborioase, consumatoare de timp si finante. Dar, oricum, succes....:)
@hygia:
Ma bucur ca aveti aceeas ideea ca si eu in ceea ce priveste importanta sociala si economica a acestui program. Dar la norme metodologice draft care sunt prevazute, cred ca banci partener vor fi cele care aleg ei. E foarte interesant structura care vei faci pentru acest program. Am vazut ideea si imi place. Succes!.
alvarolipo a scris:

E foarte interesant structura care vei faci pentru acest program. Am vazut ideea si imi place. Succes!.


Multumim pentru aprecieri si incurajari.

Inca de la demararea acestui program vom incerca sa evidentiem beneficiile unor astfel de servicii de consultanta (sub forma prezentata in interventia anterioara), indiferent de afacere si, in acelasi timp, vom atrage atentia asupra riscurilor la care se expune orice tanar intreprinzator prin demararea unei afaceri noi. Ceea ce dorim sa facem pentru orice deputant este in primul rand sa-l facem constient de faptul ca multe dintre aceste riscuri pot sa fie anticipate, prevenite si/sau contracarate. Multele lectii practice invatate de catre cei care-i vor oferi aceste servicii de consultanta, odata transmise catre acesta, intr-o maniera profesionista, ii vor ghida pasii si il vor ajuta in luarea celor mai bune decizii, creand premisele unei afaceri de succes inca de la inceput.
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
SC HYGIA CONSULT SRL, Consultant credite si finantari
shana_bts a scris:

stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate recomanda cineva un consultant pentru proiect? multumesc!


Limita maxima e 35 ani. Si limita minima care e?

Alte discuții în legătură

Srl d urile...ce facem mai departe? gabyspy2005 gabyspy2005 Am infiintat firmele, dar astia de la cec habar nu au de program! ne a pacalit guvernul? ei cer dovada cofinantarii dar nu dau nici o indicatie in ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Aplicatie srl-d CristiMinc CristiMinc Buna ziua, Referitor la Programul SRL-D, Conditia de varsta sub 35 ani, se refera la faptul ca aplicantul trebuie sa aiba sub 35 de ani la data infiintarii ... (vezi toată discuția)