avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalp de electicitate in mijlocul terenului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalp de electicitate in mijlocul terenului

Am o gradina langa casa in mijlocul careia exista un stalp mare de medie tensiune pus acolo din vremea lui Ceausescu,iar firele electrice strabat curtea.Pana acum nu m-a deranjat in mod deosebit pt.ca foloseam gradina la cultivat legume dar acum as vrea sa construiesc o casa si nu se poate din cauza stalpului.Ba mai mult ,am primit o oferta foarte tentanta de a vinde gradina tot pt.a construi pe ea dar m-au conditionat sa rezolv cu stalpul.Am fost in audienta la Dir. de la elecrica si mi-au spus ca n-au cum sa ma ajute si daca am bani sa-i dau in judecata.Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa in instanta sa-i determin fie sa mute stalpul de acolo fie sa ma despagubeasca si daca un astfel de proces ar fi foarte costisitor.

Alte discuții în legătură

Stalp inalta tensiune pe proprietate privata twinspix twinspix Detin un teren intravilan si o casa costruita pe acesta, iar pe o treime din teren trec sarmele de la un stalp de inalta tensiune . Mentionez ca stalpul este ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)
4 stalpi de electricitate pe proprietate privata mariusiulian mariusiulian Buna ziua, Detin o proprietate de 500mp pe care am construita o casa. In curte am rasfirati 4 stalpi mari de electricitate din beton. 2 dintre ei nu sunt ... (vezi toată discuția)