avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire sediu punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire sediu punct de lucru

Buna ziua,
Imi puteti spune daca prelungirea sediului punctului de lucru se face in aceleasi conditii ca si pt sediu social?
Care este cererea care trebuie depusa?

Mersi
Cel mai recent răspuns: Maria-Shirina Stefanescu , Avocat 16:55, 24 Ianuarie 2011
cerere mentiuni si dovada spatiului (se prelungeste probabil vechiul contract pentru acelasi spatiu). daca spatiul este altul se face infiintare punct de lucru nou.
Pentru prelungirea sediului unui punct de lucru se incheie de obicei un Act aditional la Contractul (de inchiriere, de comodat) ce reprezinta dovada spatiului. Cu acest act va duceti la Registrul Comertului si completati urmatoarea cerere:
[ link extern ] .
Nu este nevoie sa faceti o mentiune in acest sens. Procedura este mai simpla (mai ieftina ;)) in cadrul Cererii de depunere si/sau mentionare acte. Succes!
Multumesc!:)
Exista si un termen in care trebuie sa fie depus la ORC actul aditional de prelungire valabilitate punct de lucru(in cazul meu este vorba de un alt contract dar pentru acelasi spatiu, incheiat si care stampila administratiei financiare de la momentul incheierii precedentului contract)? Daca exista un termen si daca s-a depasit, ce se poate intampla?
aba812001 a scris:

cerere mentiuni si dovada spatiului (se prelungeste probabil vechiul contract pentru acelasi spatiu). daca spatiul este altul se face infiintare punct de lucru nou.

1.Prelungirea punctului de lucru se face anual daca contractul se reinnoieste anual?
2.Care este amenda daca nu s-a prelungit punctul de lucru si cine o da (ORC, Garda Financiara)?
3. Cit costa taxele pt prelungire?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)
Depunerea actelor la registrul comertului cu intarziere suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pentru prelungirea valabilitatii sediului social, daca se depun actele cu intarziere fata de data incheierii actului aditional este vreo ... (vezi toată discuția)