avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... definitivat iunie 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

definitivat iunie 2008

Ma poate ajuta cineva cu un model de raport avocat indrumator.Cam ce trebuie sa contina?Maestra mea cu siguranta nu se va obosi sa il faca, asa ca eu trebuie sa il intocmesc iar ea doar sa il semneze.Un model sa ma inspir.:(( Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaela Anghelus , Avocat 14:06, 29 Mai 2008
O asemenea CARACTERIZARE trebuie sa contina date despre tine, data intrarii in Barou, media, ce fel de cauze ai avut in timpul stagiaturii, cum te-ai achitat de sarcinile asumate, daca ai dovedit ca poti face fata genului de cauze incredintae de maestru, cum esti apreciata de colegi si de clineti etc. In final sa te recomamde pentru a sustine examenul de definitivat.
Succes!
Iti pot trimite un raport inecrcat de mine , dar trebuei sa mai adaugi una/alta si sa-l personalizaze .Nu vad adresa de mail pt a-l atasa ..
Ma tot bate cineva la cap ca cica ar fi un model batut in cuie de barou, asa e sau nu? Daca da, desi ar fi absurd, il poate posta cineva aici?
Nu exista decat model de recomandare: [ link extern ] .

Parerea mea este ca pentru DEF nu este model batut in cuie.
E o cerere adresata decanului baroului, nu cred ca despre asta e vorba.

Alte discuții în legătură

Inscrieri, documente necesare dupa intrarea in barou doru6 doru6 Am fost promovat examenul de admitere in barou sesiunea octombrie 2012 si doresc sa stiu ce trebuie sa fac de acum inainte in relatia cu Baroul si ... (vezi toată discuția)
Decizie de primire crilodeea crilodeea As dori sa-mi spuneti (scrieti) ;) in cat timp ,de la depunerea juramantului ca avocat stagiar, primesti decizia de primire in profesie. :-/ Multumesc ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)