avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Judecata in USA . Am nevoie de sfaturi .
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Judecata in USA . Am nevoie de sfaturi .

Buna ziua si respect pentru avocati acestei comuntati care ofera mici sfaturi .
Sunt implicat intrun process .... aceasta este stirea [ link extern ]
pe mine ma gasiti Paun Razvan .

Si problema mea este urmatoarea ce fac ? Ei sunt in state eu in Romania . Nu am propietati pe numele meu . Din cate am inteles nici daca voi avea de acum incolo nu se pot atinge de mine . Asa am inteles eu . Pe acea stire aveti toate detaliile de preferat cineva care sti engleza la un nivel mediu - avansat :stunned: .

Tin sa mentionez ca domeniul este inregistrat in USA deci asta ar fi cam singura chestie care ar putea sa imi ia . In schimb serverul este in Germania in curand in Olanda din cate stiu sunt mai protejat din punct de vedere legal acolo .

Pentru cei care nu prea le au cu engleza am sa le rezumez ideea .


Jane Doe sa cunoscut cu unu Fry pe internet ea avand la vremea respectiva 15 ani si el 18 ani . Fata a venit din alt stat in statul in care locuia FRY acestia au facut relatii sexuale iar Fry a facut poze cu data cand sa intamplat si cu ea facand sex oral ea fiind cu ochi in camera deci era constienta . Poza a devenit virala si bineinteles a ajuns si pe site-ul meu pe care am postato dupa aparitie si dupa idee avand dupa parerea mea 18-20 de ani . Procesul este intentat in statul Orlando USA din cate am inteles este civil procesul . Iar federal impotriva lu Fry . Ea vrea doar daune morale si de umilire de la operatori de website-uri .

Ce trebuie sa fac in situatia asta . Nu am bani sa le dau chiar nu am . Daca as fi avut le-as da doar sa scap de ei . Ce fac in aceasta situatie ? Poate sa mi se intample ceva ? Inafara de denigrarea care mi se aduce prin aceasta stire ?
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
SpiryMedia, utilizator
Cel mai recent răspuns: SpiryMedia , utilizator 19:22, 28 Februarie 2011
in situatia in care nu aveti bunuri care pot fi executate silit, doar sa aplice o sanctiune site-ului sau sa-l inchida (dar mai greu). ramane de vazut cum se vor judeca si ceilalti si se va crea un precedent (favorabil sau nu ).
Multumesc pentru raspuns .
De asemenea astept si alte pareri despre aceasta situatie .
Inca o intrebare . Procesul se poate muta in Romania ? Sau pur si simplu ....nu se intampla nimic . Se judeca acolo si ramane acolo ?!
cel mai probabil se va judeca doar in SUA.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru punctul de vedere exprimat .
Deci pentru ei ar insemna o mare complicatie .
Ceea ce ar fi extrem de greu .
Daca avocatul ....acuzati ma contacteaza ar trebui sa ii spun ceva ?
Chestile astea ma panicheaza si cel mai urat e cand nu ai bani de un avocat .
Si daca se poate si alte pareri despre acest caz si ce ar trebui sa fac ? sau la ce ar trebui sa ma astept .

Orice raspuns de la orice tip de avocat imi poate fi de folos . Dintr-o situatie de genul acesta se poate scapa fara bani luati si basma curata dupa legislatia Romaniei ? Asta da intrebare grea :)) . Stiu ca e un subiect foarte greu pentru multi avocati pentru ca este o zona de experiza rara . Dar ar fi de folos inca odata ma repet orice raspuns ! Le analizez pe toate , vad care sunt mai complexe le compar si vad printre randuri . Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
SpiryMedia, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este tara de publicare a unui site web user_ro user_ro Care sunt criteriile dupa care se determina care este tara de publicare a unui site web? Cea in care este (fizic) serverul care gazduieste site-ul? Cea in ... (vezi toată discuția)
Administrator de website, dat in judecata pentru postarea utilizatorilor fanitza fanitza Buna ziua, Acum cativa ani buni am inregistrat un domeniu pe internet cu intentia de a face un forum pe internet cu diverse discutii de electronica, ... (vezi toată discuția)
Cerere extradare asatuka asatuka In ce condtii se poate cere extradarea unei persoane din USA sau Canada de ex. ? Trebuie sa existe o condamnare definitiva? Se judeca si acolo poti cere sa nu ... (vezi toată discuția)