avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit

Buna ziua,

Va rog sa ma ajuati cu cateva informatii sau sfaturi pentru acest card care il am la RBS, cu limita card de 5500 ron. ultimul extras care mi-a venit arata in felul urmator: am limita de card 5500 ron, total utilizat 6055 ron- nu am semnat nimic pentru marire limita. Problema este ca imi percep un comision de 55 ron pentru depasire limita de credit. Am depus in fiecare luna cel putin 220 lei, in conditiile in care aceasta era suma min de rambursat pana undeva in octombrie anul trecut, dupa aceea a aparut acest comision. Precizez ca am avut in cei 2 ani de cand am activat acest card intarzieri, nu mai mult de 30 de zile pentru care am platit dobanzi penalizatoare.
Pe acest ultim extras primit pe desfasurator imi apare:
comision depasire limita credit 55.00
alimentare cont la ghiseu -220.00
dauna interese intarziere la plata 18.00
dobanda 116.07
prima asigurare 21.12

Nu stiu daca este legal sa platesc acest comision si dobanzi penalizatoare.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Card credit-datorie ce n-o recunosc mirela01 mirela01 Buna ziua.Ma numesc P. CONSTANTIN din BOTOSANI si vreau sa va aduc al cunostinta urmatoarele: In 2005 am facut un credit cu buletinul la magazin pentru ... (vezi toată discuția)
Card de credit ContSters243704 ContSters243704 am o mica pb..anul trecut in septembrie am luat un laptop de la mag [editat] cu card, laptopul a costat 1000 ron cu rate fixe si pe card aveam o limita de ... (vezi toată discuția)
Problema cu cardul de cumparaturi mariaandreia mariaandreia Buna ziua . Am o problema care nu i gasesc explicatie si nici cei care sunt in masura nu mi au dat. In aprilie 2012 am activat un card de cumparaturi de 4170. ... (vezi toată discuția)